Ingrediënten
- 1 Piepkuiken
- BBQ Rub voor kip
- Takje Rozemarijn
- 1 bakje rode druiven
- Olijfolie
Voorbereiding
Smeer de piepkuiken in met olijfolie en rub deze daarna met de BBQ rub. Masseer het goed in. Leg de kip in het midden van je skillet en voeg de druiven om de piepkuiken.
Ris de rozemarijn van het takje en strooi deze over de kip en druiven heen.
Bereiding
Maak je barbecue klaar voor indirecte hitte. Dit doe je door de kolen naar 1 kant te leggen of als je een luxe barbecue hebt, plaats dan het hitteschild. Laat de temperatuur oplopen tot 200 graden.
Steek de kerntemperatuurmeter in de dij van de piepkuiken en zet de skilled op de grill.
De piepkuiken is klaar als de kerntemperatuur 74 graden is.
Als het goed is heb je nu een heerlijke saus van de druiven, schep deze met een lepel over de piepkuiken en serveer hem. Eet smakelijk