Pulled Duck

Ingrediënten

  • 4 gekonfijte eendenbouten
  • BBQ Rub, The Hulk, No Rubbish
  • BBQ Saus
  • Rook Hout Appel

Bereiding

Zorg dat de BBQ indirect rond de 100 graden is.
Smeer de gekonfijte eendenbouten in met de BBQ rub.

Plaats een handje appel rookhout tussen de kolen en maak deze weer klaar voor indirect.

Leg nu de eendenbouten voor 1,5 uur op het rooster en sluit de deksel en houd de BBQ rond de 100 graden.

Smeer na 1,5 uur de eendenbouten in met de BBQ saus en laat deze circa 10 – 20 minuten karamelliseren.

Haal de eendenbouten van de BBQ en pluk het vlees van het bot.

Meng de overgebleven BBQ saus door het vlees.

1 comment on “Pulled Duck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *