Bavette bruschetta met geitenkaas

Voorbereiding: 20 minuten
Bereiding: 20 minuten

Ingrediënten:

  • Bavette
  • Zachte geitenkaas
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 stokbrood
  • Bieslook

Voorbereiding:

  1. Steek de BBQ aan en zorg voor gloeiend hete kolen.
  2. Haal de bavette uit de koeling en laat deze op kamer temperatuur komen.
  3. Grill de paprika op de BBQ tussen de kolen voor 5 minuten, totdat ze zwart geblakerd zijn.
  4. Stop de paprika in een plastic zak.
  5. Haal na 5 minuten de paprika eruit en haal de vel van de paprika af. En snijd hem in reepjes.

Bereiding:

  1. Grill de bavette voor 4 – 5 minuten in de BBQ op 200 graden op je BBQ. Totdat de kern rond de 53 graden is.
  2. Haal de bavette van de BBQ en dek hem af met aluminiumfolie.
  3. Snij het stokbrood en grill deze op de BBQ, doe dit kort en blijf erbij! Anders verbrand het.
  4. Smeer het stokbrood nu dun in met de geitenkaas, leg hierop de een paar plakjes paprika.
  5. Snij de bavette heel dun en leg dit ook op de bruschetta.
  6. Als laatste strooi je de gesneden bieslook, peper en zout over de bruschetta.

Eet smakelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *