Voorbereiding: 20 minuten
Bereiding: 20 minuten
Ingrediënten:
- Bavette
- Zachte geitenkaas
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 stokbrood
- Bieslook
Voorbereiding:
- Steek de BBQ aan en zorg voor gloeiend hete kolen.
- Haal de bavette uit de koeling en laat deze op kamer temperatuur komen.
- Grill de paprika op de BBQ tussen de kolen voor 5 minuten, totdat ze zwart geblakerd zijn.
- Stop de paprika in een plastic zak.
- Haal na 5 minuten de paprika eruit en haal de vel van de paprika af. En snijd hem in reepjes.
Bereiding:
- Grill de bavette voor 4 – 5 minuten in de BBQ op 200 graden op je BBQ. Totdat de kern rond de 53 graden is.
- Haal de bavette van de BBQ en dek hem af met aluminiumfolie.
- Snij het stokbrood en grill deze op de BBQ, doe dit kort en blijf erbij! Anders verbrand het.
- Smeer het stokbrood nu dun in met de geitenkaas, leg hierop de een paar plakjes paprika.
- Snij de bavette heel dun en leg dit ook op de bruschetta.
- Als laatste strooi je de gesneden bieslook, peper en zout over de bruschetta.
Eet smakelijk