Say cheese! Een kaasje bij de borrel kan niet ontbreken, dus als je in de tuin zit, leg je 'm toch gewoon op de BBQ?
Voorbereiding: 5 minuten
Bereiding: 15 minuten
Ingrediënten:
- 1 camembert in een houten doosje
- 2 takjes rozemarijn
- 1 teen knoflook
- 2 eetlepels honing
Benodigdheden - Indirecte BBQ met deksel
- aluminiumfolie
Voorbereiding van de camembert op de BBQ:
- Haal de camembert uit het doosje en uit het papiertje
- Leg in het bakje een laagje aluminiumfolie en leg de camembert weer terug in het bakje.
- Snijd de camembert kruislings in tot ongeveer de helft.
- Verdeel nu de rozemarijn en de knoflook tussen de snede in de camembert.
- giet nu de honing over de camembert.
Bereiding van de camembert op de BBQ:
- Steek de BBQ aan en zorg voor indirecte hitte van 150 – 180 graden
- Leg de camembert op de BBQ en laat deze ongeveer 15 – 20 minuten smelten.
- Haal de camembert nu van BBQ en dip met een broodje in de gesmolten kaas. Eet smakelijk!