Camembert van de BBQ

Say cheese! Een kaasje bij de borrel kan niet ontbreken, dus als je in de tuin zit, leg je 'm toch gewoon op de BBQ?
Voorbereiding: 5 minuten
Bereiding: 15 minuten

Ingrediënten:

  • 1 camembert in een houten doosje
  • 2 takjes rozemarijn
  • 1 teen knoflook
  • 2 eetlepels honing
    Benodigdheden
  • Indirecte BBQ met deksel
  • aluminiumfolie

Voorbereiding van de camembert op de BBQ:

  1. Haal de camembert uit het doosje en uit het papiertje
  2. Leg in het bakje een laagje aluminiumfolie en leg de camembert weer terug in het bakje.
  3. Snijd de camembert kruislings in tot ongeveer de helft.
  4. Verdeel nu de rozemarijn en de knoflook tussen de snede in de camembert.
  5. giet nu de honing over de camembert.

Bereiding van de camembert op de BBQ:

  1. Steek de BBQ aan en zorg voor indirecte hitte van 150 – 180 graden
  2. Leg de camembert op de BBQ en laat deze ongeveer 15 – 20 minuten smelten.
  3. Haal de camembert nu van BBQ en dip met een broodje in de gesmolten kaas. Eet smakelijk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *