Voorbereiding: 10 minuten + nacht wachttijd
Bereiding: 10 minuten
Ingrediënten voor de Aziatische sukade steaks
- Sukade in steaks of aan 1 stuk. Zonder zeen
- 70 milliliter sojasaus
- 1 eetlepel honing
- 70 milliliter witte wijn
- 2 centimeter gember
Benodigdheden:
Voorbereiding voor de Aziatische sukade steaks:
- Als je een stuk sukade hebt zit hier een zeen in, die moet je verwijderen. Snij van het stuk mooie steaks van ongeveer 1,5 centimeter.
- Meng de sojasaus, honing, witte wijn en de gember fijngesneden door elkaar heen.
- Laat de sukade in de marinade marineren voor een nacht.
Bereiding van de Aziatische sukade steaks
- Steek de BBQ aan en zorg voor directe hitte van ongeveer 200 – 300 graden.
- Grill de sukade op een gietijzeren rooster voor 2-3 minuten per kant.
- Haal de sukade van de BBQ en meet de kern, als deze 52 graden is mag hij ervan af en anders grill je hem nog even boven de hete kolen.
- Laat de sukade nu rusten onder een vel aluminiumfolie.
- Snij nu de sukade in dunne plakken, zorg er wel voor dat je tegen de draad in snijdt. Eet smakelijk!
Nu online: de webshop. Gratis verzending vanaf € 100,- Sluiten