Roostr review

Introductie

De magie van buiten koken. Buiten leven, koken en lekker eten verbindt ons. Omringt met dierbaren ontstaan nieuwe ideeën, vriendschappen en onvergetelijke momenten.
Dat is de introductie op de site van Roostr.nl. En zo heb ik het ervaren. Ik heb nu ruim een maand de luxe buiten keuken van Roostr in mijn tuin staan. Een modulair buitenkeuken systeem die je volledig zelf kan inrichten.

Roostr is sinds april 2021 aan de weg aan het timmeren met deze luxe buitenkeukens het Rubix keuken systeem. Het systeem is ontworpen en geproduceerd in Nederland en het bestaat uit een mix van hoogwaardig materiaal, zoals RVS, verzinkt staal wat dubbel laags is gecoat.

Voor mijn samenwerking met Roostr ontving ik van Roostr een complete buitenkeuken, bestaand uit 2 delen. Een enkele en een dubbele versie op wielen. Volledig uitgerust met 2 zwarte dekton werkbladen, planken, lades, bakjes, ophang systeem voor het BBQ gereedschap en een Kamado Joe classic 2 uitsparing. Later hierover natuurlijk meer.

Levering

Nadat je op de site of in een dealer winkel een samengestelde keuken besteld heb je de mogelijkheid om de keuken bij jou thuis te laten installeren.

Dit gebeurd op dit moment nog door de bedenker van het buitenkeuken systeem Lian. Lian maakt met jou een afspraak en pakt alles netjes uit, installeert de keuken, zorgt dat die waterpas staat en hij gaat niet eerder weg voordat alles netjes op zijn plek staan.

Na ongeveer 1 uur staat alles op zijn plek en staat je kamado in de keuken. Helemaal klaar voor gebruik dus.

 Eerste indruk

Hier heb ik eigenlijk maar 1 zin voor nodig; de keuken zit er duurzaam, degelijk en professioneel uit.

Door de wielen onder mijn set is de keuken verplaatsbaar door mijn tuin heen. Voor mij is dit ideaal. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om vaste poten onder de keuken te laten plaatsen.

Het totale formaat van mijn keuken is:
Lengte: 224 centimeter
Breedte: 75 centimeter
Hoogte: 90 centimeter

Zoals ik al aangaf zijn er 2 verschillende maten. De enkele set is 76 centimeter en de dubbele set is 148 centimeter. Daardoor kan je altijd jouw ideale set creëren. Kies jij voor 2 dubbele of 2 enkele? Of ga je combineren?

De enkele set, Rubix Single is beschikbaar vanaf: €639.-
De dubbele set, Rubix Duo is beschikbaar vanaf: € 1999,-

Kenmerken

Het Rubix buitenkeukensysteem is ontworpen en CO2 neutraal geproduceerd in Nederland. Het frame is gebouwd van een combinatie van RVS en is dubbel ge-poedercoat. De verschillende sets zijn eenvoudig te koppelen zodat je hem gemakkelijk kan uitbreiden.

Design

Een bekend probleem bij het buiten koken is toch wel de ruimte die je niet hebt. Dit probleem is de basis van het ontwerp geweest van Roostr. De buitenkeuken van Roostr is gemaakt van een hoogwaardige mix van materialen. Door zelf een combinatie te maken op de website van Roostr kan je je design helemaal zelf bepalen.

Ga jij voor een enkele set, voor de dubbele of een combinatie van de sets. Kies jij de set met of zonder wielen? Met een werkblad of spoelbak + kraan? Moet er een plank in je keuken? En komt er op die plank een bescherming van vilt of kies jij voor een rooster waar jij je hete skillet pannen op kan zetten? Je kan zelfs kiezen voor diverse extra bakjes, haken en toebehoren.

Conclusie

Ik kan niet veel anders zeggen dan dat de Roostr buitenkeuken in elke tuin past. Door zijn unieke ontwerp kan je hem volledig aanpassen aan jou wensen.

Dit is een keuken die je echt plezier geeft aan buiten koken. Het is echt een pronkstuk in je tuin.

Voordelen

  • Hele mooie vormgeving
  • Makkelijk door de hele tuin heen te rijden
  • Je kan hem altijd buiten laten staan en hij staat altijd klaar om aan om heerlijk buiten te genieten
  • Gebruik van duurzaam materiaal, zo ben jij er zeker van dat je nog jaren lang met plezier kan genieten van je buitenkeuken

Nadelen:

  • De keuken is erg zwaar, daardoor kan je hem niet verzetten als die niet op wielen staat.

 

De Roostr buitenkeuken is gesponsord door Roostr. Deze review is mijn persoonlijke mening. Roostr en Liam bedankt voor het mogen gebruiken van deze mooie buitenkeuken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *